Industrii si aplicatii

Industrii si aplicatii

Industrii si aplicatii

Mai jos regasiti domeniile generale in care se pot face aplicatii de inscriptionare.

 

Imbuteliere-Carton

Imbuteliere bauturi

Domino dispune de o vastă experienţă în codificare şi marcarea in industria bauturilor. Cunoscand provocarile industriei cu privire la calitatea marcarii, eficientizarea costurilor, impreuna cu minimizarea timpului de productie, tehnologia dezvoltat de Domino ofera solutii de incredere – reusind astfel sa raspunda cerintelor pentru o codificare de calitatea, usurinta in integrare si utilizare, folosirea liniei de productie la o viteza mare si diminuarea costurilor de proprietate.

PlasticCards8

Carduri de plastic

Calitatea si versatilitatea sunt elemente cheie in satisfacerea nevoii in crestere pentru carduri personalizate de plastic.

Echipamentele Domino cu jet cerneala si Piezo (DOD) pot imprima pe plastic, hartie sau carduri laminate cu date variabile, incluzand numere, detalii de grup sau date de expirare, precum si elemente grafice.

Flexibilitatea echipamentului Domino, sustinuta de relatia apropiata cu producatorii de top din intreaga lume, garanteaza ca echipamentele oferite de Domino sunt usor de implementat pe liniile de productie. Fiind stabilite mai multe acorduri cu principalii producatori, Domino poate oferi o solutie completa pentru a intampina cerintele specifice din acest sector.

 

Masonryblocks4

Constructii

Cu productie in principal in medii dure, imprimantele Domino cu jet de cerneala, piezo ( DOD), valve (DOD) sau laser ofera calitate si siguranta remarcabila, oferind in acelasi timp flexibilitatea necesara pentru a imprima pe o varietate de materiale folosite in industria constructiilor.

ElectronicsParts

Electronica

Domino ofera versatilitate in ceea ce priveste imprimarea micro-codurilor pe o varietate de componente si substraturi precum silicon, plastic, metal, cauciuc, hartie si fibra de sticla, folosite in industria electronica.

 

Tobacco-Packs-Laser-D-Series

Tutun

Cu o experienta de peste 30 ani in dezvoltarea tehnologiei de inscriptionare si marcare, Domino ofera un portofoliu complet de solutii de calitate pentru industria tutunului. Echipa Domino Global Key Account, sustinuta de specialisti tehnici, a dobandit o experienta inegalabila, fiind capabila sa inteleaga rapid nevoile specifice fiecarui client.

 

Industria alimentara

Domino este lider de piata la nivel mondial in industria alimentara in ceea ce priveste inscriptionarea si marcarea. Timp de mai mult de 25 ani, Domino a fost alaturi de producatorii de alimente in imprimarea si marcarea produsele in conditii de siguranta si incredere, pe o variatate de produse de ambalare si in cele mai dificile medii de productie.

seria_v_4


Productie cabluri

Domino colaboreaza frecvent si eficient cu companii de top din industria cablurilor. Ca urmare, Domino ofera o gama inovatoare de echipamente de inscriptionat cu jet cerneala sau laser care imprima la o calitate si o viteza superioara pe gama larga de substraturi folosite in industria cablului.

PlasticpipesMJ

Concursuri

Jocurile promotionale reprezinta vanzari esentiale, atrag atentia publicului, fiind instrumente de branding pentru editori si companiile multinationale. Domino ofera o metoda inovativa de a imprima jocurile direct pe ambalajul consumatorului, ziare sau reviste, folosind echipamente fara contact, cu jet de cerneala sau Piezo ( DOD).

Flexibilitatea echipamentelor Domino, sustinuta de relatia apropiata cu producatorii de top de din intreaga lume, garanteaza ca echipamentele oferite de Domino sunt usor de implementat pe liniile de productie. Fiind stabilite mai multe acorduri cu principalii producatori, Domino poate oferi o solutie completa pentru a intampina cerintele specifice din acest sector.

 

IPEXDailyGame4

Cosmetica

Tehnologiile de inscriptionare si marcare oferite de Domino ofera solutii inovatoare de top pentru a sprijini producatorii in satisfacerea cerintelor industriilor de sanatate, frumusete si ingrijire personala. Caracteristicile lor unice vor perfectiona caracterul produselor pe o piata sensibila la nevoia de design si aspectul de brand. Timp de mai mult de 25 ani , Domino a permis producatorilor sa inscriptioneza si sa marcheze produsele intr-un mod clar, sigur si de incredere, pe gama variata de materiale de ambalare si in cele mai dure conditii de productie. Acest fapt, combinat cu o abordare calitativa si inovatoare a dezvoltarii produselor si serviciilor, intareste ideea ca Domino este o prima alegere a producatorilor de pretutindeni.

NailVarnish

Farmaceutica

Domino ofera o serie de solutii specifice pentru industria farmaceutica, cosmetica si veterinara. Specialistii Domino sunt instruiti sa inteleaga nevoile specifice ale acestei industrii si sa identifice solutiile de imprimare si trasabilitate necesare fiecarui client.

BlisterPack6

Subcategorii

Alegeti o subcategorie din lista pentru a vizualiza produsele.