Seria G

Experienta Domino in cerneluri industriale fac din imprimantele din Seria G optiunea ideala pentru o mare varietate de ambalaje si substraturi poroase si neporoase. Cernelurile il fac potrivit pentru masini de ambalare de mare viteza din industria alimentara si pentru masini de ambalare din industria farmaceutica.

Imprimantele din Seria G sunt modulare si astfel permit configurarea intr-o varietate de moduri pentru a putea indeplini cerintele liniei dumneavoastra de ambalare. Controller-ul are capacitatea de a controla pana la 4 capete de inscriptionare simultan facand astfel integrarea mai usoara si foarte eficienta din punct de vedere al costurilor. Controller-ul cu programul de management permite integrarea imprimantelor din Seria G intr-o retea Ethernet.

Imprimantele sunt foarte usor de integrat in liniile de productie, instalarea realizandu-se foarte repede fara a fi nevoie de oprirea liniei de productie pentru o perioada lunga de timp.

Cartusele sunt foarte usor de schimbat fiind foarte curate, fara cerneala varsata, facandu-le ideale pentru sectorul farmaceutic, cosmetic si alimentar. Imprimantele nu functioneaza cu solvent si nu trebuie curatate periodic.

Seria G pot imprima la rezolutie foarte mare (600 dpi) coduri pentru trasabilitate ridicata. Sunt ideale pentru mediul industrial si este capabil sa imprime la calitate inalta in aplicatii solicitante la viteze mari de productie.