K200

A doua generatie de imprimante DODde la Domino sunt caraterizate in principal de performanta ridicata si designul inovativ.

Pot fi compuse printuri de latimi diferite cu pana la 8 capete romboide de imprimare. Prin ajustarea si mutarea directiei capului de printare, se obtine o imprimare la o inaltime si rezolutie diferita, in directia de deplasare a materialului pe care se imprima. Viteza de scriere determina rezolutia orizontala maxima.
Rezolutia printarii este cuprinsa in plaja 200 – 600 dpi.

Imprimantele K200 sunt livrate intr-un rack compact, putand fi disponibile pana la 8 capete de printare pe fiecare sistem.

Imprimanta poate fi pornita in doar cateva minute, iar schimbarea mesajului/jobului in cateva secunde. Mutarea capului de imprimare se poate face foarte usor datorita suportilor de prindere magnetici.

Imprimantele K200 sunt recomandate pentru aplicatiile unde este necesara compunerea mesajelor cu mai multe capete. Datorita configuratiei romboida a capului de imprimare, setat la un unghi de 71º, capetele de imprimare pot fi localizate in acelasi plan pentru a crea o singura imagine. De exemplu: o imagine de 122mm cu doua capete, 183mm cu 3 capete, etc.

Pentru aplicatiile de mesaje late, prin compunere, controllerul Editor GT simplifica configurarea acestora.