L400

Imprimanta Domino L400 intruneste trasaturile de ultima generatie ale tehnologiei cu jet termic, este simplu de folosit, usor de intretinut si garanteaza obtinerea unei printari de calitate, in conditiile unei viteze mari de operare.
Imprimanta Domino L400 poate fi integrata pe linii de productie noi sau deja existente, pentru inserare adrese, serializari, coduri de bara si 2D, grafice, logosuri, diverse date fixe si variabile, atat in sensul de avans al benzii cat si perpendicular pe aceasta.

Substratul de imprimat este hartia, de diferite grosimi si calitati dar poate efectua imprimari si pe carton sau carton usor lucios, folosind un uscator ce va grabi uscarea cernelei.

Performanta de printare

Echipamentele Domino L400 pot fi echipate cu pana la 4 capete de printare. Fiecare cap de printare poate furniza o inaltime de printare de 2” (50,8 mm) compusa din alte 4 capete de printare de 0,5” (12,7 mm), fiecare cu cartusul sau propriu. Un echipament cu 4 capete de imprimare poate sa compuna inscriptionari variabile de latime maxima 8” (203 mm).
Rezolutia verticala de printare (perpendiculara pe directia de avans a materialului) este de 600 dpi. Rezolutia orizontala de printare este selectabila dar este dependenta de viteza de operare.
Imprimanta Domino L400 foloseste un principiu de functionare a capului de inscriptionare Duojet (concept de duze gemene) prin care, in cazul in care o duza este blocata, imaginea printata nu are de suferit. Sistemul genereaza picaturi de dimensiune foarte mica pentru a reda imagini de calitate cu consumuri de cerneala reduse.

Sistemul de cerneala disponibil

Cele 4 cartuse ale unui cap de inscriptionare pot fi introduse cu foarte mare usurinta la locul lor astfel incat puteti schimba in cateva secunde cartusul gol sau inlocui cu altul de culoare diferita (pentru spoturi de culori diferite). Atunci cand se doreste reducerea costului cernelei, se poate opta pentru sistemul de cerneala din rezervor. In acest caz, cerneala este livrata dintr-un rezervor de cerneala de 400 ml catre cartuse. Acest lucru permite in mod normal functionarea neintrerupta pentru 100 ore. Fiecare set de cartuse va rula pana la 8 rezervoare pana ce va necesita inlocuirea lor.

Imprimanta L400 poate fi de asemenea configurata cu un sistem mixat de capete de printare (pana la 4) bazate atat pe rezervoare cat si pe cartuse. Acest lucru permite un volum mare de lucru pentru cerneala neagra iar cerneala colorata se poate utiliza pentru spoturi color.

Eficienta Productiei

Inlocuirea cartuselor de cerneala necesita o maintenanta minima. Simplitatea sistemului modular permite corectarea rapida si usoara a oricaror probleme de printare ce pot aparea. Folosirea imprimatei cu picaturi de cerneala reduse cu 20% va reduce consumul de cerneala.

Statia de maintenanta (Optional)

Maintenanta standard include curatarea capului si capaciuirea la sfarsitul operatiei de printare. Cu ajutorul Statiei M cartusele sunt automat curatate si purjate la sfarsitul lucrului. De asemenea, cartusele sunt capaciuite pentru reutilizarea rapida.

Gama de cerneala

Toate cernelurile utilizate sunt pe baza de apa si nu au cerinte speciale de manevrare. Acest lucru este foarte important deoarece, neocontinand precursori, nu este nevoie de o evidenta extrem de stricta ca in cazul cernelurilor pe baza de MEK.

Utilizare generala >> Timp de stand-by prelungit
AQ10BK1 negru AQ11BK1 Negru
AQ10RD Rosu
AQ10BL Albastru • Uscare rapida
AQ10YL Galben AQ12BK1,2 Negru
AQ10GR Verde

  • Pentru substrate poroase din hartie nu este necesara folosirea tehnologiei de uscare a cernelei dupa imprimare.
  • Pentru hartie cartonata cu suprafata usor lucioasa este necesara folosirea unui Uscator IR pe baza de infrarosii este necesara pentru functionarea sistemului la viteze de printare mari.
  • Inainte de achizitie, se vor transmite mostre de material pentru certitudinea functionarii sistemului in conditii optime.

Controllerul FlexMail

  • Controllerul FlexMail™ este bazat pe un PC cu Windows® XP.
  • Simplu de operat, acest sistem include instrumentele de configuratie de baza ce permit setarea rapida a joburilor de productie (printare), bazate pe fisiere de date.
  • Interfata utilizatorului permite designul imaginilor necesare pentru printare.
  • Controllerul furnizeaza date de iesire, prin imprimanta, catre un stivuitor sau o banda de evacuare, pentru a facilita controlul sortarii corespondentei.