Seria A CP

Imprimantele Domino Seria A CP furnizate de MACH FTD sunt proiectate pentru a satisface specificatii stricte solicitate de pietele comerciale, atat in termeni de fiabilitate, flexibilitate, calitate si viteza de imprimare. Usor integrabil in linia de productie existenta, echipamentul Seria A CP ofera solutia imprimarii de text, coduri de bare si logo-uri.

In timp ce echipamentul A200 este potrivit pentru aplicatii singulare (care necesita un singur cap de marcare), A400 este o imprimanta compacta a carei module se pot instala stivuit atunci cand spatiul este limitat si sunt necesare mai multe capete de imprimare.

Toate echipamentele Domino Seria A CP pot fi instalate cu o singura conexiune electrica, eliminand nevoia de o alimentare cu aer.

Interventia unui operator este minima in cazul acestor printere, capabile sa atinga o productivitate maxima in functie de activitatea de productie pe care o desfasurati. Un singur buton controleaza pornirea/ oprirea sistemului, iar designul unic al sistemului de cerneala permite o spalare automata a interiorului echipamentului.