Seria D

Imprimanta Laser

Domino Seria D

Cea mai noua gama de imprimante laser de la Domino, concepute sa incapa in cele mai mici spatii.

Noul cap de marcare i-Tech are o dimensiune redusa, ceea ce permite ca echipamentele din Seria D sa fie instalate in aproape orice locatie.

Cu un grad de protectie IP65, Seria D poate fi instalatain medii de lucru dificile. Controlul echipamentelor devine mult mai usor datorita conectivitatii flexibile si a interfetei usor de utilizat.

Echipamentele din noua Serie D pot scrie un numar nelimitat de linii de text, indiferent de directie avand o gama variata de font-uri si dimensiuni ale literelor.

Pot fi utilizate pentru inscriptionarea de coduri 2D sau logo-uri.

Au aplicabilitate pentru o gama vasta de materiale si pentru productivitati scazute pana la foarte ridicate.

Usor de utilizat

Odata inregistrat cu parola alocata, operatorul poate schimba caracteristicile de functionare rapid. Editarea si schimbarile in interiorul mesajelor sunt modificate instantaneu in sistem.

O larga varietate de date despre productivitate pot fi importate sau exportate in/din sistem prin intermediul conectorilor USB sau RJ45 cu care este echipat controller-ul.

Compact

Integrarea este o caracteristica importanta, de aceea Seria D are o dimensiune redusa.

De asemenea, componentele au fost separate, oferind un design modular, facand echipamentele usor de instalat.

Ele se adapteaza pur si simplu cerintelor/reglajelor liniei de productie careia i se ataseaza.

Flexibil

Elementul cheie al flexibilitatii Seriei D este reprezentat de micul cap de scanare i-Tech, conectat la tubul laser, ce ofera posibilitatea unei multitudini de pozitii de montaj.

Capul de scanare poate fi rotit in pasi de cate 90° fiecare.

Totodata, din cauza dimensiunilor reduse, echipamentele din Seria D pot fi instalate cu usurinta.

Mai multa flexibilitate – simplifica integrarea

Mai mult confort – economiseste timp

Accesibil

Ca operator, poti comanda echipamentul fie prin interfata intuitiva de tip TouchPanel, fie prin interfata web de la orice PC.

Sinele montate integral pe ambele laturi ale capului de scanare cat si amprenta mai mica ofera echipamentelor din Seriei D o instalare usoara si sigura.

Noul design robust creste gradul de protectie pentru toate componentele Seriei D, facand-o o alegere demna de incredere, indiferent de mediu de productie.