DDC3 Laser

DDC3 face parte din ultima generatie de echipamente de marcare matriceala cu laser, imbinand cu succes cele mai noi tehnologii in domeniu si reusind sa ofere sisteme de o mare fiabilitate, flexibilitate si foarte usor de exploatat.

  1. Din punct de vedere al modului de functionare, DDC3 foloseste 7 tuburi cu CO2, care compun punctele unei matrici 7x7 ce, prin deplasarea produsului pe linia de fabricatie, genereaza caracterele ce compun mesajul de inscriptionat pe unul sau doua randuri de text (optional).
  2. Suplimentar exista posibilitatea unor configuratii speciale cu doua capete de scriere complet independente, care pot inscriptiona mesaje identice sau diferite pe aceeasi linie tehnologica sau pe doua linii diferite situate la distanta relativ mica una de alta.
  3. Prin eliminarea consumabilelor specifice altor echipamente similare, DOMINO ofera o solutie mult mai ieftina si mai usor de folosit - un echipament care practic nu necesita intretinere, nu are timpi morti in exploatare, iar costurile ulterioare se reduc practic la tuburile de CO2, care sunt garantate doi ani si au un cost incomparabil mai mic decat al laserelor cu alte gaze.
  4. Echipamentul are incorporat un computer industrial, tastatura si un ecran color VGA, oferind un sistem de operare foarte accesibil chiar si pentru persoane nefamiliarizate cu echipamente de o astfel de complexitate.

In plus, sistemul se automonitorizeaza, memorand ultimele 1000 de evenimente din timpul functionarii, oferind posibilitatea unei analize corecte si a optimizarii procesului de productie.