V120i

NOUL Domino V120i - Economie si eficienta!

Upgrade-ul intelligent al marcarii digitale – cea mai economica solutie din clasa ei de marcare a ambalajelor flexibile

Modul economic de a introduce marcarea digitala in linia dumneavoastra de productie
In comparatie cu marcatoarele traditionale cum ar fi “hot stamp”, transferul termic digital ofera imprimare de calitate superioara, profitabila si cu costuri de functionare scazute. Chiar si comparata cu imprimantele din aceeasi clasa, cu sistemul revolutionar I-Tech, echipamentul foloseste cu pana la 60 % mai putin ribon. Acest fapt combinat cu instalarea rapida, adaptabilitate si fiabilitate ridicata fac din V120i echipamentul perfect pentru imprimarea ambalajelor flexibile.

Versatil
Capul de marcare cu rezolutia de 300 dpi poate inscriptiona text, logo-uri sau coduri de bare.
Interfata revolutionara Domino QuickStep ofera o navigare intuitiva prin meniu.

Economic
Sistemul de economisire a ribonului I-Tech ofera 4 categorii de reducere a consumului de ribon cu pana la 60%. Pe langa reducerea consumului de ribon ofera o lungime mai mare a ribonului astfel reducand costurile asociate cu schimbarile dese.

Performanta pentru aplicatia dumneavoastra
Imprimanta functioneaza atat in mod continuu cat si intermitent si poate fi usor adaptata cu caseta de ribon pe partea stanga sau dreapta pentru a satisface orice aplicatie. Nu aveti nevoie de controller pentru aceasta imprimanta. Aceasta se poate conecta direct la PC sau direct la interfata masinii de ambalat.

Rapid si usor de instalat

QuickStep este interfata Domino pentru navigarea cu usurinta a meniurilor. Contine software pentru design-ul etichetelor. Alternativ se pot dezvolta pe PC si transferate la imprimanta prin Ethernet sau USB.

CLICK AICI! PENTRU ESTIMAREA CONSUMULUI DE RIBON CU SERIA V120i, FATA DE ECHIPAMENTUL PE CARE IL AVETI IN PREZENT

De asemenea, va invitam sa urmariti fisierele video cu functionarea noului echipament de inscriptionare ambalaje flexibile, pentru a va convinge de eficienta garantata de economisire a ribonului, atat din punct de vedere al costurilor (pana la 60% economie), cat si din punct de vedere operational (schimbarea foarte rapida a ribonului).