Stiri

Invitatie Roadshow

masina

Stimate partener,


Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de-a V editie a Roadshow-ului organizat de compania noastra.Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, continuam sa organizam deplasari si demonstratii cu diverse echipamente industriale la sediul companie dumneavoastra.

Astfel va oferim posibilitatea de a vedea echipamentele expuse, modul in care acestea functioneaza si totodata va puteti bucura de asistenta specialistilor MACH care pot completa demonstratia cu informatii suplimentare si va pot raspunde si oferi solutii vis a vis de eficientizarea fluxului dumneavoastra de productie.

Formular participare

Type the characters you see in the picture below 

Leasing Echipamente

echipamente

Cea mai noua gama de imprimante inkjet si laser de la Domino 

ACUM SI CU PLATA IN RATE

Incepand cu anul 2012, te poti bucura de noile echipamente dezvoltate de Domino fara sa iti faci griji legate de costuri. Programul propus de Mach iti ofera posibilitatea achizitionarii echipamentelor achitand rate egale timp de 1, 2 sau 3 ani.

De ce A320i?
Pentru ca din momentul in care apesi butonul ‘START’, A320i incepe sa-ti faca viata mai usoara. Odata cu dezvoltarea tehnologiei inteligente - iTech, singurul lucru de care este nevoie ca A320i sa functioneze la o performanta optima este reincarcarea consumabilelor. Renunta la rutina service-ului! O imprimanta care functioneaza mai mult timp, cu putine intreruperi si mai putine pierderi!
Bucura-te acum de A320i!


Domino A220: Designul inteligent a condus la diminuarea costurilor legate de consumul de cerneala simake-up,  reusind insa sa isi mentina toate calitatile si valorile pe care piata le astepta de la 'cel mai vandut echipament de inscriptionare cu jet continuu de cerneala'. A220 reduce costurile de utilizare cu aproximativ 25% fata de vechea serie, pastrand in acelasi timp cerintele generale de inscriptionare. Si daca tot nu te-am convins, iti oferim in mod gratuit, la achizitionarea echipamentului, un pachet de monitorizare si interventie service online, valabil pentru primul an de contract.
BONUS: Monitorizare si interventie service ONLINE!!!

Domino Seria D: Asigura marcarea permanenta a mesaje variabile la viteze mari, pe diferite tipuri de substraturi. Presupune costuri reduse de exploatare prin eliminarea consumabilelor specifice altor echipamente si prezinta un grad inalt de fiabilitate. Dimensiunea redusa, noul cap de marcare iTech si design-ul modular ofera echipamentelor din Seria D flexibilitate si usurinta in instalarea si integrarea pe liniile de productie, aproape in orice locatie.
Profita acum de cea mai moderna si eficienta solutie de inscriptionare din domeniu! 

Download documentatie format pdf
Folder-Documents-icon

A 320i

A220

Seria D